Etusivu » Vertaa » Puhelinliittymä » Halvin puhelinliittymä netillä

Halvin puhelinliittymä (netillä) vuonna 2020

Hakusessa halvin puhelinliittymä 2020? Alta löydät joka päivä päivittyvän listan puhelinliittymistä ja niiden hinnoista.

Valitse halpa puhelinliittymä netillä omien tarpeidesi mukaan.

Edullisin puhelinliittymä netillä löytyy tutustumalla tarjouksii

Operaattorit vaihtelevat liittymien hintoja tiuhaan tahtiin. Siksi puhelinliittymien hintavertailu on tärkeää tehdä tasaisin väliajoin.

Valitse halvin liittymä, niin voit säästää jopa yli kympin kuussa.

Puhelinliittymän kilpailutus saattaa poikia oikein hyvän liittymätarjouksen.

Tarjous voi olla voimassa esimerkiksi ensimmäisen vuoden, minkä jälkeen ennen niin halpa liittymä palaa ns. “normihintaan”.

Tämä on juuri se hetki, jolloin sinun kannattaa kilpailuttaa liittymäsi uudelleen.

Jos puhelinliittymätarjoukseen tarttumisesta on jo vierähtänyt aikaa, on halvin liittymä lähes takuuvarmasti jokin muu, kuin sinulla on nyt.

Vertaa puhelinliittymät tämän sivun yläosassa olevan taulukon avulla, niin saat selville tällä hetkellä voimassa olevat liittymätarjoukset.

Edullisin puhelinliittymä voi olla se, mikä sinulla jo onkin. Silloin voit vain onnitella itseäsi hyvästä valinnasta.

Valitse puhelinliittymä tarpeidesi pohjalta.

Kun halvin liittymä ilman nettiä, edullisin datakatoton liittymä tai huokein liittymä EU-nettipaketilla on löytynyt, sinut siirretään operaattorin sivuille.

Siellä voit viimeistellä ostoksesi.

Uusi operaattori irtisanoo vanhan puhelinliittymäsi ja toimittaa sinulle uuden SIM-kortin. Puhelinnumero ei vaihdu, ellet niin halua.

Halvin puhelinliittymä netillä (tai ilman) saattaa löytyä myös vanhalta operaattoriltasi.

Ehkä huomaat, että vanha operaattorisi tarjoaa nykyään paremmin tarpeitasi vastaavaa liittymää.

Jos käytät puhelintasi vain vähän, on turha maksaa isosta puhe- ja/tai tekstiviestipaketista. Mikäli älypuhelimen datakäyttö rajoittuu sähköpostin selailuun, riittää sinulle muutaman gigatavun datapaketti rajattoman datan liittymän sijaan.

Toinen tapa löytää halvin puhelinliittymä tutulta ja turvalliselta operaattorilta on jäädä odottamaan winback-soittoa.

Kun operaattori huomaa sinun olevan päättämässä asiakassuhdettasi, saat todennäköisesti vastatarjouksen. Vastatarjoukseen kannattaa tarttua, jos se on edullisempi kuin netistä löytämäsi liittymävaihtoehto.

Halpa puhelinliittymä on tärkeä oman talouden kulmakivi

Halpa liittymä on varsin tärkeä osia oman talouden hallinnan kannalta, koska se kuuluu niin sanottuihin pakollisiin hankintoihin. Puhelinta tarvitaan koko ajan.

Jos on pakko ostaa, niin silloin on fiksua ostaa halvinta mahdollista.

Vessapaperikin kannattaa ostaa tarjouksesta. Myös liittymätarjouksia kannattaa kyttäillä tasaisin väliajoin, jotta varmistuu siitä, että käytössä on aina halvin liittymä.

Halvimmat liittymät voivat olla yli 10 € halvempia kuin kalleimmat. Vuositasolla tämä tietää jo yli 120 euron säästöä.

Aikaa liittymätarjousten tarkastamiseen ja SIM-kortin vaihtoon menee vain muutama minuutti, joten kaikilla on aikaa etsiä halvin puhelinliittymä meidän sivustomme avulla.

Ja kannattaa myös muistaa, että turhista ominaisuuksista ei kannata todellakaan maksaa. Jos sinulla on kotonasi langaton nettiyhteys tai et muuten vain tarvitse datapakettia puhelimeesi, voi valita täysin netittömän liittymän.

 

Vieritä ylös