BookBeat koodi (ilmainen kuukausi) 2021

BookBeat koodi

BookBeat koodi jolla irtoaa ilmainen kuukausi hakusessa? Tältä sivulta löytyy aina ajankohtainen BookBeat tarjous vuonna 2021.

Tilanne tänään: tarjolla 14 vuorokauden ilmainen kokeilujakso

Huomio: Fiksukuluttajan kautta löytyy tällä hetkellä eksklusiivinen ilmainen 30 päivän koodi sekä Nextoryyn, että Storyteliin. Saat siis tuplasti kuunteluaikaa verrattuna BookBeat 14 päivän tarjoukseen!

Kaikkien näiden äänikirjasovellusten valikoima ja toiminnot ovat suhteellisen samalla tasolla. Kannattaa siis ehdottomasti valita paras 30 päivän alennuskoodi kahden viikon sijaan.

Yleisiä BookBeat alennuskoodi kysymyksiä

Miten BookBeat koodi toimii?

BookBeat koodi jolla saa ilmaista kokeiluaikaa toimii niin, että rekisteröitymällä palveluun saat kuunnella äänikirjoja ja lukea E-kirjoja ilmaiseksi. Tarjous on helppo lunastaa vain klikkaamalla linkkiämme (kumppanuusmainontalinkki) ja täyttämällä omat tiedot.

Vaatiiko koodin lunastaminen maksukortin tiedot?

Kyllä. Vaikka BookBeat koodi oikeuttaa ilmaiseen kokeiluun, sinun tulee täyttää maksutietosi. Korttiasi ei kuitenkaan koskaan veloiteta, mikäli peruutat jäsenyytesi ennen ilmaiskokeilun päättymistä (vaikka viimeisenä päivänä).

Kauanko BookBeat alennuskoodi on voimassa?

BookBeatin tarjoamat alennuskoodit vaihtelevat 14 vuorokauden ja jopa 45 vuorokauden välillä. Tällä hetkellä saat sivustomme kautta 14 vuorokautta ilmaiseksi. Koodin lunastamisen jälkeen ilmainen aika alkaa juosta heti.

Onko BookBeatin tarjous hyvä?

Tällä hetkellä voimassaoleva BookBeat tarjous, eli 14 vuorokautta ilmaiseksi, on hyvä mutta ei paras minkä voit äänikirjasivustoon saada. Katso sivustomme yläosasta muut alennuskoodit.

Paljonko BookBeat maksaa ilman tarjousta?

BookBeatin normaalit hinnat liikkuvat 9,99-19,99€ välillä riippuen jäsenyyden laajuudesta.

Miksi BookBeat kampanjakoodi on tarjolla?

Äänikirjastot kilpailevat uusista asiakkaista ja ilmainen kokeilujakso on keino markkinoida sekä tehdä asiakashankintaa. Tarjoamalla alennuskoodin BookBeat toivoo, että osa kokeilijoista jää maksaviksi asiakkaiksi.

Etusivu » Vertaa » Äänikirjat » BookBeat kokemuksia » BookBeat koodi
Vieritä ylös