BookBeat koodi (30 pv ilmaiseksi) 2024

BookBeat koodi

BookBeat koodi jolla irtoaa ilmainen kuukausi hakusessa?

Tältä sivulta löytyy aina ajankohtainen BookBeat tarjous vuonna 2024.

Tilanne tänään: Nyt tarjolla on hulppeat 30 päivää ilmaista kuunteluaikaa BookBeatiin!

BookBeat

Kokeile BookBeatia nyt 30 päivää ilmaiseksi »

Huomio: Fiksukuluttajan kautta löytyy tällä hetkellä myös eksklusiivinen ilmainen 35 päivän koodi Nextoryyn ja 30 päivän koodi Storyteliin. Saat siis näihinkin palveluihin ilmaista kuunteluaikaa, minkä voit käyttää BookBeat 30 päivän tarjouksen jälkeen!

BookBeatin kanssa kilpailevien äänikirjasovellusten valikoimat ja toiminnot ovat suhteellisen samalla tasolla. Valitse siis vapaasti mielestäsi paras 30 päivän alennuskoodi.

Yleisiä BookBeat alennuskoodi kysymyksiä

Miten BookBeat koodi toimii?

BookBeat koodi jolla saa ilmaista kokeiluaikaa toimii niin, että rekisteröitymällä palveluun saat kuunnella äänikirjoja ja lukea e-kirjoja ilmaiseksi. Tarjous on helppo lunastaa vain klikkaamalla linkkiämme (kumppanuusmainontalinkki) ja täyttämällä omat tiedot. Etu koskee uusia BookBeat-käyttäjiä.

Vaatiiko koodin lunastaminen maksukortin tiedot?

Kyllä. Vaikka BookBeat koodi oikeuttaa ilmaiseen kokeiluun, sinun tulee täyttää maksutietosi. Korttiasi ei kuitenkaan koskaan veloiteta, mikäli peruutat jäsenyytesi ennen ilmaiskokeilun päättymistä (vaikka viimeisenä päivänä).

Kauanko BookBeat alennuskoodi on voimassa?

BookBeatin tarjoamat alennuskoodit vaihtelevat 14 vuorokauden ja jopa 90 vuorokauden välillä. Tällä hetkellä saat sivustomme kautta 30 vuorokautta ilmaiseksi. Tarjous sisältää 20 tuntia ilmaista kuunteluaikaa. Koodin lunastamisen jälkeen 30 päivän aika alkaa juosta heti.

Onko BookBeatin tarjous hyvä?

Tällä hetkellä voimassaoleva BookBeat tarjous, eli 30 vuorokautta ilmaiseksi, on tämänhetkisistä BookBeat tarjouksista paras. Tällä hetkellä myös esimerkiksi Storytel tarjous on tavallista parempi.

Paljonko BookBeat maksaa ilman tarjousta?

BookBeatin normaalit hinnat liikkuvat 9,99-19,99€ välillä riippuen jäsenyyden laajuudesta.

Miksi BookBeat kampanjakoodi on tarjolla?

Äänikirjastot kilpailevat uusista asiakkaista ja ilmainen kokeilujakso on keino markkinoida sekä tehdä asiakashankintaa. Tarjoamalla alennuskoodin BookBeat toivoo, että osa kokeilijoista jää maksaviksi asiakkaiksi.

Etusivu » Vertaa » Äänikirjat » BookBeat kokemuksia » BookBeat koodi
Scroll to Top