Storytel koodi 30 päivää ilmaiseksi tarjous vuonna 2024

Storytel koodi

Storytel koodi 30 päivää vuonna 2024 etsinnässä? Fiksukuluttaja.fi on tiiviissä yhteistyössä Storytel äänikirjaston kanssa.

Iloksemme voimme kertoa, että neuvottelimme lukijoillemme nyt 30 päivää ilmaiseksi Storytel -palveluun.

Tavallisesti Storytel tarjoaa uusille asiakkailleen vain 7 päivää ilmaista kuunteluaikaa.

30 päivän ilmainen kokeilujakso koskee Storytelin Premium-tilausta, sisältäen 100 tuntia ilmaista kuunteluaikaa.

Kampanjakoodin käyttö ei ole tarpeen, klikkaa vain alla olevaa painiketta niin sinut ohjataan linkkimme kautta suoraan 30 päivän ilmaiseen kokeiluun.

Storytel

Kokeile 30 päivää ilmaiseksi [vain tästä] »

Siirry

Etu on voimassa ainakin vielä huhtikuussa 2024 ja koskee vain uusia asiakkaita.

Mielestämme Storytel on paras äänikirjasovellus, joten kannattaa todellakin hyödyntää Storytel 1kk koodi ja aloittaa äänikirjojen kuuntelu saman tien.

Mukavia kuunteluhetkiä toivottavat Fiksukuluttajan ylläpitäjät.

Usein kysyttyjä kysymyksiä Storytel koodista

Miten Storytel koodi toimii?

Sivustomme Storytel koodi ei periaatteessa ole silmin nähtävä koodi, vaan tarkemmin sanottuna linkki, jonka kautta saat kampanjaedun lunastettua. Mikäli olet uusi asiakas, voit siis lunastaa 30 päivän ilmaisjakson klikkaamalla linkkiä tällä sivustolla. Erillistä koodia ei tarvitse syöttää. Huomaathan, että olemme kaupallisessa yhteistyössä Storytelin kanssa ja saamme pienen komission, mikäli aloitat kokeilujakson kauttamme.

Miksi Storytel kampanjakoodi 30 päivää ilmaiseksi on suosittu?

Monien mielestä Storytel kampanjakoodi 30 päivää ilmaiseksi on super hyvä siksi, että normaalisti ilman koodia tarjous on vain 7 tai 14 päivää. Suosion ymmärtää, koska ilmaista kuunteluaikaa saa paljon enemmän.

Kuinka kauan Storytel koodi on voimassa?

Kun olet rekisteröitynyt linkkimme kautta, etusi on voimassa 30 päivää ja se sisältää 100 tuntia kuunteluaikaa. Me tarjoamme tätä alennuskoodia toistaiseksi, mutta ainakin vuoden loppuun.

Miksi Storytel kampanjakoodeja tarjotaan?

Ilmaiskoodi on Strorytelin keino tehdä asiakashankintaa ja markkinoida palveluaan. Osa asiakkaista, jotka kokeilevat esimerkiksi 30 päivää ilmaiseksi, jäävät maksaviksi asiakkaiksi.

Onko Storytel hyvä äänikirjapalvelu?

Mielestämme Storytel on kokonaisuutena paras palvelu juuri nyt. Koodi auttaa sinua kokeilemaan itse ja muodostamaan oman mielipiteesi ilmaiseksi. Myös muissa äänikirjastoissa on kuitenkin hyvä puolia ja niitä kannattaa harkita vaihtoehtona.

Voinko peruuttaa kokeilujakson tilaukseni?

Kyllä voit. Voit päättää kokeilujakson milloin tahansa, viimeistään sen viimeisenä voimassaolopäivänä. Sinun ei tarvitse jatkaa maksavaksi asiakkaaksi. Koodi on siis oikeasti ilmainen. Rekisteröitymisen yhteydessä sinulta pyydetään luottokortin tietoja, mutta korttia ei veloiteta, mikäli perut tilauksesi ilmaisjakson loppuun mennessä.

Etusivu » Vertaa » Äänikirjat » Storytel kokemuksia » Storytel koodi 30 päivää
Scroll to Top