Ilmaiset äänikirjat: Kuuntele äänikirjoja ilmaiseksi täältä 2024

Ilmaiset äänikirjat

Mistä löytyisi ilmaisia äänikirjoja – onko niitä? Äänikirjaharrastuksen aloittaminen voi olla jopa jopa täysin ilmaista, kun tietää miten toimia..

Äänikirjoja voi lukea ilmaiseksi käytännössä kahdella tavalla:

Ensinnäkin voit kokeilla äänikirjastoja kokeilujaksojen ajan täysin ilmaiseksi ja irtisanoa sitten tilauksesi..

Tätä vaihtoehtoa suosittelen ainakin blogini lukijoille, sillä saat kauttani eksklusiivisen edun sekä Storyteliin, Nextoryyn että BookBeatiin:

30-35 päivää ilmaiseksi ilman sitoumuksia!

Klikkaa etu itsellesi alta:

Toinen tapa kuunnella äänikirjoja ilmaiseksi on tehdä se aina pysyvästi ilmaisissa palveluissa, kuten Ylellä, Youtubessa tai E-kirjastossa.

Huomaa, että jos kokeilet Storyteliä, Nextoryä tai BookBeatia yllä olevista painikkeista, saatat saada jopa neljä kertaa pidemmän kokeilujakson kuin normaalisti.

Fiksukuluttaja on yhteistyössä kyseisten äänikirjastojen kanssa ja voi siten tarjota sivuston lukijoille erinomaiset edut.

Storytel kampanjakoodi toimii automaattisesti ilman koodia ja Nextory kampanjakoodi ilmestyy sivustolle, kun siirryt linkistäni palveluun. Sama juttu BookBeatin kanssa.

Huomaathan, että tämä on kaupallista yhteistyötä ja meikäläinen saa pienen korvauksen jos otat kokeilujakson linkkini kautta 🙂 Joten kiitos blogini tukemisesta!

Tämän artikkelin tarkoitus vertailla näitä vaihtoehtoja ja kertoa sinulle, arvon lukija, mitä suosittelen.

Ilmainen äänikirja maksuttoman kokeilujakson kautta

Kuuntele ilmainen äänikirjaElämme tällä hetkellä äänikirjojen suosion hurjan kasvun aikaa. Tämä on kuluttajan kannalta erinomainen asia ainakin kahdella tavalla:

  • Tarjonta kasvaa kohisten
  • Kilpailu asiakkaista kiristyy jatkuvasti

Kaupallisten äänikirjapalveluiden kiristyneen kilpailun takia suomalainen kuluttaja pääsee tällä hetkellä kokeilemaan äänikirjoja ilmaiseksi neljän loistavan äänikirjaston palveluissa.

Näitä ovat tämän sivun alussakin esitellyt:

Miksi et kokeilisi vaikka kaikkia palveluita vuorotellen?

Näin saisit kuukausia ilmaista lukuaikaa ja olisit kokeilujaksojen jälkeen huomattavasti viisaampi lopullisen äänikirjaston valinnassa (jos siis haluat joskus jatkaa maksulliseen versioon, se ei tietenkään ole pakollista).

Lähes kaikkien yllä mainittujen sovellusten valikoimassa on tuhansia kirjoja, joten suosittelen ensisijaisesti kokeilemaan niitä.

Jos äänikirja ei olekaan se oma juttu, niin kokeilun voi lopettaa ilmaisen jakson jälkeen, ennen kuin maksut alkavat.

Uskomattoman laajan valikoiman ja sulavan käyttökokemuksen takia on selvää, että ilmaiset äänikirjat kannattaa nyt poimia näiden äänikirjasovellusten ilmaisten kokeilujaksojen avulla.

Ilmaisia äänikirjoja ja e-kirjoja kirjastosta vai kirjakaupasta?

Toinen vaihtoehto on lainata äänikirjat ja ilmaiset e-kirjat e-kirjastojen valikoimasta. Kohtuullinen valikoima löytyy ainakin kirjastot.fi e-kirjapalvelusta.

Ongelma kuitenkin on, että hyvät kirjat ovat (kuten tavallisissakin kivijalkakirjastoissa) usein varattuja ja jonot ovat pitkiä.

Näiden kirjastojen palvelussa on kaiken lisäksi sekin erikoinen (=huono) ominaisuus, että kirjoja voi lainata vain oman kirjastonsa kortilla.

Näin suurin osa valikoimasta jää ulottumattomiin.

Hyvä puoli toki on, että nämä kirjat ovat aina ilmaisia (kunhan muistat palauttaa ne ajoissa).

Vertailun vuoksi: esimerkiksi BookBeatia saa kuunnella 20 tuntia kuukaudessa hintaan 9,99 euroa.

Nextory-palvelun pienin paketti maksaa 11,99 euroa kuussa, ja tuolla hinnalla voi kuunnella äänikirjoja 30 tuntia.

Siihen ei kovin montaa myöhästynyttä palautusta tarvita, että kirjastojen myöhästymismaksut tulevat kalliimmaksi kuin nämä vaihtoehdot.

Niille, joille äänikirjoista maksaminen on ehdoton ei, suosittelen ensin ilmaisia kokeilujaksoja, jonka jälkeen Ylen, E-kirjaston tai Youtuben ilmaisia kirjoja.

Ilmaiset äänikirjat lapsille ja nuorille

Mistä palvelusta löytyy paras valikoima ilmaisia äänikirjoja lapsille ja nuorille?

Yle Areenan valikoima pysyvästi ilmaisista lasten ja nuorten äänikirjoista on ihan kohtuullinen. Voit tarkastella valikoimaa tästä linkistä.

Muutamia tunnettuja äänikirjoja voi löytää ilmaiseksi lisäksi myös YouTubesta. YouTuben hakua käyttämällä voi etsiä, löytyykö oma suosikki valikoimasta vai ei.

Yleisesti voidaan kuitenkin todeta, että kyseisen palvelun äänikirjavalikoima on vielä aika pieni.

Näiden kahden palvelun lisäksi ilmaisia lasten äänikirjoja saa tämän artikkelin alkupuolella mainitsemastani kirjastot.fi palvelusta.

Ylivoimaisesti paras äänikirjavalikoima lapsille löytyy kuitenkin yllä esitellyistä palveluista, joita kaikkia voit kokeilla linkeistäni ilmaiseksi.

Etusivu » Vertaa » Äänikirjat » Ilmaiset äänikirjat
Scroll to Top