Creditstar kokemuksia: Lue nämä faktat ennen lainanhakua

Creditstar
50 - 2000 €Lainamäärä
1 - 12 kkLaina-aika
20 - 20 %Korko
18 vIkä vähintään
 • Suosittu pikaluotto
 • Lainapäätös heti
 • Lisänostot joustavasti: kuin luottokortti netissä
Jatka hakemukseenLisätietoja
 • 18 vuoden ikä
 • Ei maksuhäiriöitä
 • Kansalaisuus tai oleskelulupa Suomessa

Luoton todellinen vuosikorko on 30.07 %, kun luoton määrä on 2 000,00 €, laina-aika 12 kuukautta ja luotto nostetaan kerralla kokonaan.

Creditstar on suosittu alle 2000€ pikalaina

Koronakriisi sai monien rahoituslaitosten pasmat sekaisin. Osa lopetti toimintansa joko väliaikaisesti tai kokonaan, osa taas alkoi tarjota aiempaa suurempia luottoja.arvostelu

Onneksi edes Creditstar kokemuksia on tarjolla suurin piirtein samaan malliin kuin ennenkin. Tältä rahoituslaitokselta voi edelleen saada 50-2000 euron lainan, ja vieläpä erittäin nopeasti (jo alle puolessa tunnissa).

Selvitin puolestasi kaikki tärkeimmät faktat tästä luotonantajasta. Keräsin yhteen myös kokemuksia Creditstarista, sillä muiden asiakkaiden antamien palautteiden perusteella tietää paremmin, millaista palvelua voi odottaa saavansa.

Minkälaista lainaa Creditstarin kautta saa?

Creditstar tarjoaa 2000 euron luottorajalla varustettua luottotiliä. Jos Creditstar hyväksyy hakemuksesi, voit tehdä 50-2000 euron suuruisia nostoja pankkitilillesi.

Kun maksat lainaa takaisin, vapautuu saman verran luottopääomaa uutta nostoa varten.

Luottokustannuksia syntyy vain käytössä olevasta luotosta.

Se, mitä Creditstar laina sinulle kustantaa, selviää Vakiomuotoisista eurooppalaisista kuluttajaluottotiedoista:

 • lainakorko 20 %
 • avausmaksu 0 €
 • tilinhoitomaksu 0,01 % luottorajasta per päivä

Luoton todellinen vuosikorko on 30,07 %, kun luoton määrä on 2000,00 €, laina-aika 12 kuukautta ja luotto nostetaan kerralla kokonaan. Todellinen vuosikorko sisältää luoton koron ja luottorajasta perittävän päiväkohtaisen palkkion, joka on 0,01% luoton kokonaismäärästä.

Creditstar tarjoaa Premium-lisäpalvelupakettia. Sen lisähinta on 50 % vuodessa käytössä olevan luoton määrästä.

Asiakaspalvelun mukaan Premium-hakemus käsitellään samana päivänä, kun taas Basic-hakemus käsiteltäisiin 4 pankkipäivän sisään. Juuri sillä kyseisellä hetkellä uusia hakemuksia ei käsitelty lainkaan:

creditstar asiakaspalvelusta kokemuksia

Sivuston mukaan Creditstar laina voi olla tililläsi jo 15 minuutissa, mutta tämä koskee ilmeisesti vain Premium-hakemuksia.

Miten löytää Creditstaria edullisempi laina?

Creditstarin lainan korko on korkein lain sallima, eli 20 %.

Olisiko jokin muu rahoituslaitos edullisempi?

Kätevin ja nopein tapa saada tietää, millä korolla eri pankit ja rahoituslaitokset voisivat antaa sinulle lainaa, on käyttää lainankilpailuttajaa. Lainan kilpailutus on täysin ilmaista, etkä sitoudu ottamaan yhtään sinulle tarjotuista lainoista, vaikka lähetät lainahakemuksen sen kautta.

Saat jo parissa minuutissa useita lainatarjouksia vertailtavaksesi. Valitsemalla koroiltaan ja kuluiltaan edullisimman lainan säästät rahaa.

Jos mikään lainatarjouksista ei miellytä, voit olla ottamatta yhtään lainaa, eikä sinulta siinäkään tapauksessa veloiteta mitään.

Voit toki myös hakea samalla lainaa suoraan Creditstarilta, ja vertailla korkoja Omalainalta saatuihin tarjouksiin.

Omalainan kautta voi saada lainaa jo 4,19 % korolla ja enimmillään 60 000 euron edestä, joten voit saada isomman ja halvemman lainan kuin mitä Creditstar tarjoaa.

Alla olevasta kuvasta näet, mitkä luotonantajat tämä lainanvälittäjä kilpailuttaa puolestasi:

omalainan yhteistyökumppanit

Olen testannut myös Zmartan ja Rahoitu.fi:n, ja minulla on niin hyviä kokemuksia niistä, että uskallan suositella myös näitä kahta lainanvälittäjää.

Niillä ei ole yhtä paljon yhteistyökumppaneita kuin Omalainalla, mutta muuten ne ovat oikein hyviä vaihtoehtoja, olipa mielessäsi joustoluotot tai vaikka lainojen järjestelylaina.

Mitä vaatimuksia Creditstarilla on lainanhakijalle?

Jotta voit hakea lainaa Creditstarilta, tulee sinun täyttää nämä vähimmäisvaatimukset:

 • ikä yli 18 vuotta
 • Suomen kansalainen tai oleskelulupa

Luottosopimuksessa esitetään lisää ehtoja, eli säännölliset tulot, vakituinen osoite Suomessa, nuhteettomasti hoidetut raha-asiat, sähköpostiosoite ja suomalainen pankkitili sekä matkapuhelinliittymä.

Näistä lisäehdoista huolimatta Creditstarin luotonmyöntökriteereitä ei voi pitää tiukkoina, onhan lähes kaikilla netistä lainaa hakevilla sähköpostiosoite, suomalainen pankkitili ja matkapuhelinliittymä.

Esimerkiksi POP Pankki antaa tiukemmat ehdot. POP Pikalainaa myönnetään vähintään 23-vuotiaille, ja säännöllisten tulojen tulee olla nimenomaan päätoimen tuloa.

Collector Bank voi myöntää lainaa (luotonanto on tilapäisesti tauolla) jo 20-vuotiaille, mutta vähimmäistuloraja on 15 000 €/vuosi.

Millaisia kokemuksia Creditstarista löytyy?

Esimerkiksi Suomi24-palstalta voi lukea Creditstar kokemuksia vuodesta 2011 asti.

Varhaisimmat kokemukset eivät ole kovin mairittelevia. Ennen korkokattoja Creditstar taisi olla melko kallis luotonantaja.

Joillain asiakkailla oli ongelmia myös laskujen maksamisen kanssa: ”Laittavat turhia huomautuksia ajoissa maksetuista laskuista sekä yrittävät laittaa laskua perintään, jos hieman myöhästyy mutta maksaa laskun kuitenkin ennen kuin perintä mahdollista.”

Asiakaspalvelun laadusta valitettiin jonkin verran.

Monilla muilla asiakkailla on kuitenkin ihan hyviä Creditstar kokemuksia: ”Kaikki meni niin kuin säännöissä kerrottiin. Ei valittamista.”

Creditstar ei olisi toiminut näin pitkään, ellei merkittävä osa asiakkaista olisi tyytyväisiä – mutta se hyvä palaute voi jäädä kirjoittamatta nettiin.

Monen mielestä kannattaa hakea lainaa Creditstarilta, sillä Creditstar Groupin 500 000 asiakkaasta yli kaksi kolmasosaa on aktiivisia käyttäjiä, ja sen asiakkaat pitävät palvelua helppokäyttöisenä:

Omasta puolestani kiittelen ystävällistä ja nopeaa chat-asiakaspalvelua, mihin sai yhteyden jopa vappuaattona iltakuuden jälkeen.

Creditstarille voi myös soittaa joka päivä klo 9-21 – hienoa verrattuna esimerkiksi Fixuraan, minkä puhelinasiakaspalvelu on auki vain kahtena päivänä viikossa klo 9-15.

Ihmettelen hieman sitä, että Creditstar kertoo tekevänsä jokaisen noston yhteydessä uuden vakavaraisuustarkastuksen, joten omalta luottotililtä ei välttämättä saakaan nostettua rahaa.

Siitä annan ison miinuksen, että lyhennysvapaan (5-30 päivää) hakeminen maksaa, samoin eräpäivän siirtäminen (5 €), maksusuunnitelman tekeminen (20-50 €) ja koko luoton ennenaikainen takaisinmaksu (6,87 €).

Olen itse sitä mieltä, että nykypäivän vipit, kuten Creditstarin ohella Taskulaina, Nanolaina tai Blue Finance kannattaa jättää väliin.

Mikä yritys Creditstarin taustalla operoi?

Vuonna 2010 perustettu Creditstar Finland Oy on osa Creditstar Groupia, joka on kansainvälinen verkkoluotto- ja verkkopankkisektoreilla toimiva organisaatio.

Creditstar Finland Oy on kaupparekisteriin rekisteröity kuluttajaluottojen myöntäjä, joka toimii kuluttaja-asiamiehen, Kuluttaja- ja kilpailuviraston sekä Etelä-Suomen aluehallintoviraston valvonnassa.

Creditstar Group on toiminut vuodesta 2006. Konsernilla on toimintaa 8 maassa, ja se kertoo myöntäneensä yli miljoona luottoa.

Creditstar pyörittää Suomessa myös Monefit luottotiliä.

Creditstarin yhteystiedot ja asiakaspalvelu

 • c/o Business Center Aleksi, Aleksanterinkatu 15 B, 6. krs, 00100 Helsinki
 • 09-42599688 (ma-su 9-21)
 • asiakaspalvelu[@]creditstar.fi

Yhteenveto ja usein kysytyt kysymykset

Tässä vielä lyhyesti kertauksena artikkelin tärkein sisältö ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Minkälaista lainaa Creditstarin kautta voi saada?

Creditstar tarjoaa 2000 euron limiittiluottoa, miltä voi tehdä nostoja aina 50 euron välein. Luottokustannuksia syntyy vain käytössä olevasta luotosta. Nimelliskorko on 20 % ja tilinhoitomaksu 0,01 % luottorajasta per päivä.

Mikä tekee Creditstarista erityisen verrattuna muihin vaihtoehtoihin?

Creditstar erottuu tarjoamalla luottotiliä eikä kertalainaa. Luottotililtä voi tehdä jo 50 euron noston, eikä kovin moni muu rahoituslaitos tällä hetkellä tarjoa näin pieniä lainoja. Creditstar on myös erityisen nopea, sillä laina voi olla tilillä jo vartissa (jos valitsee lisäpalvelupaketin).

Mitä ehtoja Creditstar asettaa lainanhakijalle?

Creditstarin vähimmäisvaatimukset ovat yli 18 vuoden ikä, Suomen kansalaisuus tai oleskelulupa, säännölliset tulot, vakituinen osoite Suomessa, nuhteettomasti hoidetut raha-asiat, sähköpostiosoite, suomalainen pankkitili ja suomalainen matkapuhelinliittymä.

Onko Creditstarin omistava yritys luotettava?

Creditstar Finland Oy on toiminut vuodesta 2010, ja se kuuluu kaikkiin asianmukaisiin rekistereihin. Se on osa kansainvälistä Creditstar Groupia, jolla on yli 500 000 asiakasta 8 eri maassa. Saamieni tietojen mukaan Creditstar on luotettava ja lain puitteissa toimiva yritys.

Ovatko Creditstar kokemukset positiivisia?

Netissä ei ole kovin tuoreita Creditstar kokemuksia. Vanhemmat kokemukset ovat joko neutraaleja tai huonoja. Näyttää siis siltä, että asiakkaat ovat tyytyväisempiä korkokaton laskettua luottokustannuksia, eikä laskutusongelmiakaan olisi enää. Omien kokemuksieni mukaan myös Creditstarin asiakaspalvelu on skarpannut, ollen nykyään hyvin ystävällinen ja palvelualtis.

Vieritä ylös