Lainapalvelut listattuna

Lainapalvelut

Tältä sivulta löydät Suomessa toimivat aktiiviset lainapalvelut ja lainantarjoajat vuonna 2021, jotka ovat mielestämme esittelemisen arvoisia.

Lainanhakijalle tarjolla olevat lainapaikat voi jakaa kolmeen kategoriaan:

  • netissä toimivat lainantarjoajat eli niin sanotut digipankit
  • perinteiset kivijalkapankit
  • lainoja kilpailuttavat lainapalvelut

Meidän mielestä kannattaa aina valita lainapalvelu, jossa voi vertailla useampia lainoja ilmaiseksi. Fiksu kuluttaja ei koskaan ota ensimmäistä vastaantulevaa vaihtoehtoa, vaan punnitsee eri vaihtoehtoja huolellisesti.

Siispä ensimmäiseksi listattuna kaikki lainapaikat, joissa voi kilpailuttaa luotot ilmaiseksi. Klikkaamalla logoa voit lukea perusteellisen arvostelun.

Parhaat lainapaikat lainan kilpailutukseen

Yllä olevan listan lainapalveluista voit hakea lainaa ilman vakuuksia täysin ilmaiseksi. Periaate on sama, kuin esimerkiksi lento- ja hotellivarausten vertailuun erikoistuneilla sivustoilla.

Asiakas voittaa aina.

Lainahakemuksen täyttöTäyttämällä vain yhden hakemuksen tavoitat kymmeniä pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotka (halutessaan) antavat sinulle lainatarjouksen.

Lainanvälittäjät siis neuvottelevat puolestasi matalimmat korot ja kulut: muutamissa minuuteissa.

Kuten jo kertaalleen sanottu, nämä lainapalvelut ovat Fiksukuluttajan suosikkeja. Liian monet vertailusivustot väittävät, että tietyt lainapaikat ovat heidän mielestä “parhaita”.

Me suosittelemme mieluummin “yksi hakemus, monta tarjousta” -palveluita, koska niiden avulla voi ihan oikeasti vertailla lainat puolueettomasti.

Mitkään pankit tai luotontarjoajat eivät ilmoita asiakaskohtaisia hinnastoja sivustollaan: kaikki korkohinnastot ovat viitteellisiä.

Mistä siis voi tietää, millä korolla laina tarjotaan juuri sinulle? Ainoastaan pyytämällä henkilökohtainen lainatarjous.

Tutustuhan tarkemmin lukemalla minun ajatuksia lainankilpailuttajista:

Lainantarjoajat joilta lainaa ilman vakuuksia

Tässä kaikki lainantarjoajat, joita voimme suositella, mikäli haluat hakea lainaa ilman vakuuksia suoraan käyttämättä lainankilpailuttajaa.

Monet listassa olevat niin sanotut ulkomaiset lainantarjoajat toimivat täysin Suomen lakien ja säännösten mukaan, vaikka omistava yritys onkin rekisteröity ulkomaille.

Lainaa voi hakea omalta kotisohvalta ilman pankkikäyntiä, sillä nämä lainapalvelut toimivat useimmiten pelkästään netissä.

Suomessa erityisesti norjalaiset pankit ovat olleet viime vuosina hyvin suosittuja sekä lainojen, että korkeakorkoisten säästötilien osalta.

Itse asiassa monet näistä, kuten Bank Norwegian, Komplett Bank ja Instabank ovat edelleen suosituimpia lainapalveluita suomalaisten keskuudessa.

Samaan ryhmään kuuluu myös niin ikään norjalainen BRAbank tai kaikkien tuntema autorahoittaja Santander.

Myös monet ruotsalaiset pankit ovat suomalaisten lainaajien suosiossa, kuten:

Suomalaisista vaihtoehdoista muun muassa Kaarna Laina, MyLender ja Blue Finance ovat tunnettuja ja suosittuja (viimeksi mainittu pienissä pikalainoissa).

Näiden lisäksi Ferratum on Suomessa perustettu, mutta toimii nykyään Maltalta käsin ja tarjoaa palveluitaan useisiin maihin.

Nämä lainapalvelut tarjoavat luotettavasti lainaa ilman vakuuksia tai takaajia 100 – 50 000 euron välillä.

Olen tutustunut myös perinteisempiin pankkeihin, joilta saa lainaa.

Lue arvioni:

Uudet lainantarjoajat ja lainapaikat

Uudet lainantarjoajatSuomessa on viime aikoina syntynyt hyvin vähän uusia lainaa tarjoavia palveluita.

Tämä johtuu pitkälti koronapandemian aiheuttamasta talouden epävarmuudesta ja kiristyneestä korkosääntelystä (korkokatto 2019 ja väliaikainen korkokatto 2020-2021).

Pankkien toimintaympäristöstä on tullut vaikeampi ja lainayhtiöt eivät pidä Suomea enää niin kannattavana markkinana.

Tässä uudet lainapalvelut viimeiseltä vuodelta:

Yksityiset lainantarjoajat ja lainaajat

Mikäli haluat lainaa yksityiseltä, vertaislainat ovat siihen soveltuva vaihtoehto.

Tällä hetkellä valikoima on kuitenkin vähäistä. Ainoat yksityiset lainantarjoajat löytyvät näiden vertaislainapalveluiden kautta:

Lainapalvelut jotka eivät toistaiseksi myönnä uusia lainoja

Aktiiviset lainapalvelut ovat loppupeleissä aika vähissä juuri tällä hetkellä.

Lainaa voi hakea noin 25 netissä toimivan lainantarjoajan lisäksi vajaan kymmenen perinteisemmän pankin kautta. Näiden päälle tulevat tietysti välittäjät, jotka eivät itse myönnä lainaa.

Halusimme listata tähän lopuksi vielä ne lainapalvelut ja lainayhtiöt, jotka eivät toistaiseksi myönnä uusia lainoja tai joiden toiminta on kokonaan loppunut.

Näin osaat suoraan jättää seuraavat lainapaikat välistä lainanhaussa:

  • Ege Finance (ei toistaiseksi myönnä lainaa)
  • Credit24 (ei toistaiseksi myönnä lainaa vaan ryhtyi kilpailuttajaksi)
  • Euroloan (ei toistaiseksi myönnä lainaa)
  • Cash Buddy (lopettanut lopullisesti)
  • Ostosraha (ei toistaiseksi myönnä lainaa)
  • Euro24 (ei toistaiseksi myönnä lainaa)
  • Suomilimiitti (ei toistaiseksi myönnä lainaa)

Mikäli olet tällä hetkellä jonkun listan lainapaikan asiakas, voimassa oleva lainasopimuksesi pysyy kyllä voimassa.

Huomaa: sivun yläosan lainapalvelu korttien tähtiluokitus on yhdistelmä useiden muiden vertailusivustojen arvioista yhdistettynä meidän omaan tutkimukseen ja kokemuksiin.

Suosittua sisältöämme laina-aiheista

Nyt, kun suomalaiset lainapalvelut ovat sinulle tuttuja, voit siirtyä lukemaan muita lainoihin liittyviä artikkeleita sivustollamme.

Onko lainojen yhdistäminen oikeasti järkevää (kokemuksia)?
Onko lainojen yhdistäminen oikeasti järkevää (kokemuksia)?
Lainojen yhdistäminen on temppu, jota mainostetaan niin näkyvästi, ettei kukaan ole voinut tämän termin kuulemiselta välttyä. Lainojen yhdistämisen markkinoidaan säästävän ...
Lue artikkeli
Asuntolainan kilpailutus on nykyään helppoa
Asuntolainan kilpailutus on nykyään helppoa
Asuntolainan kilpailutus on yksi ensimmäisistä asioista, joita säästökuurin aloittaneen kannattaa tehdä. Mikäli siis omistaa oman asunnon tai on pian hankkimassa sellaisen. Kilpailuta asuntolaina, niin voit saavuttaa ...
Lue artikkeli
Lainalaskuri
Lainalaskuri
Lainalaskuri kertoo, mikä on lainan todellinen vuosikorko ja paljonko lainan lyhennys on kuukaudessa. Syötä alla olevaan lainalaskuriin lainasumma, laina-aika, nimelliskorko ja mahdolliset muut kulut. Laskuri laskee kaikki tarvitsemasi ...
Lue artikkeli
Etusivu » Lainaa » Lainapalvelut ja lainantarjoajat
Vieritä ylös