Avida Finans kokemuksia: Lue nämä faktat ennen lainanhakua

Avida Finans
2000 - 50000 €Lainamäärä
12 - 179 kkLaina-aika
7,9 - 9,9 %Korko
24 vIkä vähintään
 • Tunnettu ruotsalaispankki
 • Kiitelty joustavuudestaan
 • Edullinen korko mahdollinen
Jatka hakemukseenLisätietoja
 • Ikäraja 24 vuotta
 • Tulot vähintään 16 000 euroa vuodessa
 • Puhtaat luottotiedot

Lainasumman ollessa 12 000€, 8,50% nimelliskorolla ja 10 vuoden takaisinmaksuajalla todelliseksi vuosikoroksi määräytyy 9,28% ja kuukausieräksi 151,44€.Esimerkkilaskelman kuukausierä sisältää avausmaksun 69€ ja tilinhoitomaksun 5€/kk. Takaisinmaksettava summa on tällöin 18 172,80 €. Esimerkin hetkellä voimassa oleva viitekorko: 1 kk Euribor -0,498% 01.06.2020.

Avida Finans on ruotsalaispankki, mikä tarjoaa jopa 50 000 euron kulutusluottoja suomalaisille.

Avida Finans on ruotsalainen luotonantaja, jolta suomalaisetkin voivat hakea lainaa. arvostelu

Kyseessä ei ole erityisen tunnettu luottolaitos, vaikka sen korkotaso on hyvä ja positiivisia Avida Finans kokemuksia löytyy yllin kyllin.

Kannoin oman korteni kekoon laatimalla tämän kokonaisvaltaisen tietopaketin Avidasta. Kokosin yhteen sekä hyviä että huonoja Avida kokemuksia, jotta voisin antaa mahdollisimman puolueettoman selonteon kyseisestä palveluntarjoajasta.

Minkälaista lainaa Avida Finansin kautta saa?

avida laina

Avida Finansilta voi hakea 2000-50 000 euron lainaa 1-15 vuoden laina-ajalla. Et tarvitse vakuuksia tai takaajia.

Vakuudettoman kulutusluoton voi käyttää esimerkiksi remonttiin, auton ostoon tai useiden lainojen yhdistelyyn.

Avida Finansin hinnasto:

 • lainakorko 6,95-9,95 % (määräytyy asiakaskohtaisesti)
 • avausmaksu 2000-5000 € lainalle 0 €
 • avausmaksu 5001-50 000 € lainalle 69 €
 • tilinhoitomaksu 5 €/kk

Esimerkkilaskelma: Lainasumman ollessa 12 000€, 8,45% nimelliskorolla ja 10 vuoden takaisinmaksuajalla todelliseksi vuosikoroksi määräytyy 9,17% ja kuukausieräksi 150,77€. Esimerkkilaskelman kuukausierä sisältää avausmaksun 69€ ja tilinhoitomaksun 5€/kk. Takaisinmaksettava summa on tällöin 18 092,40 €. Esimerkin hetkellä voimassa oleva viitekorko: 1 kk Euribor -0,553% (01.03.2021).

Avidalta voi hakea myös erityyppisiä yritysrahoitusratkaisuja, kuten laskurahoitusta.

Miten kilpailuttaa Avida Finansilta paras lainatarjous?

Avida Financelta voi saada melko edullista lainaa, mutta voisiko jokin muu pankki antaa lainaa vieläkin paremmalla korolla?

Pääset vertaamaan Avidan lainatarjousta muiden pankkien tarjouksiin, kun kilpailutat lainasi ilmaiseksi Omalainan avulla.

Kun annat lainankilpailutussivuston hankkia lainatarjoukset puolestasi, säästyy sinulta aikaa johonkin mukavampaan. Pääset vertailemaan lainatarjouksia jo muutamissa minuuteissa. Kun valitset halvimman vaihtoehdon, säästät myös rahaa.

Siinä tapauksessa, ettei yksikään lainatarjous vastaa odotuksiasi, voi hylätä joka ikisen tarjouksen. Tässäkään tapauksessa et joudu maksamaan mitään kuluja lainavertailun suorittamisesta.

Oheisesta kuvasta näet kaikki pankit, joiden kesken lainasi kilpailutetaan. Avida Finans on niistä yksi, mutta joukossa on myös suomalainen POP Pankki sekä esimerkiksi norjalainen Instabank.

avidan lainan kilpailutus omalainalla

Omalainalla on eniten yhteistyökumppaneita, mutta myös nämä lainanvälittäjät ovat mielestäni erittäin hyviä Avida Finansin kilpailuttamiseen:

Zmartalla ja Rahalaitoksella on hieman vähemmän yhteistyökumppaneita, mutta ne ovat siitä huolimatta käyttäjäystävällisiä ja suurta suosiota nauttivia lainanvälittäjiä.

Mitä vaatimuksia Avida Finansilla on lainanhakijalle?

Kaikki, jotka täyttävät nämä vähimmäisvaatimukset, voivat hakea lainaa Avida Finansilta:

 • ikä 24-70 vuotta
 • vähintään 16 000 € säännölliset vuositulot (1333,33 € kuussa)
 • puhtaat luottotiedot
 • vakituinen osoite Suomessa vähintään edelliset 3 vuotta

Lisäksi Avida arvioi jokaisen lainahakemuksen tarkasti, jottei se esimerkiksi tulisi antaneeksi lainaa ylivelkaantuneelle.

Jos velkoja on useita ja pankit näyttävät siksi punaista valoa, voit yrittää saada lainaa velkojen maksuun esimerkiksi Takuusäätiön avulla.

Tukia, kuten opintotukea, ei lasketa mukaan tuloihin, mikä voi vaikeuttaa mahdollisuuksia saada lainaa opiskeluun.

Jos Avida Finansin vaatimuksia verrataan muiden pankkien ehtoihin, ovat ne keskitasoa – eivät erityisen tiukkoja eivätkä erityisen väljiä.

MyLenderin ehdot ovat hiukan väljemmät kuin Avidan, sillä lainaa voi saada jo 1000 euron tuloilla, eikä vähimmäisikärajaa kerrota (jolloin se on todennäköisesti 18 vuotta).

Myös norjalaispankki BRAbank voi antaa lainaa pienemmillä tuloilla kuin Avida, sillä se edellyttää 1200 euron kuukausituloja (ja 23-70 vuoden ikää).

Millaisia kokemuksia Avida Finansista löytyy?

Eri nettisivuilta löytyviä Avida Finans kokemuksia lukemalla voi tehdä paljon päätelmiä siitä, kannattaako Avidalta hakea lainaa kulutukseen tai esimerkiksi osamaksujen yhdistämiseen.

Avida Finans kokemuksia ei erityisemmin kehuta, joskaan ei haukutakaan.

Tunnelmat voisi tiivistää tähän kommenttiin: ”Ihan ok toimiva palvelu ja muutenkin oon ihan tyytyväinen”.

Jos lainaa ei myönnetä tai asiakaspalvelu hidastelee, voi asiakkaalla olla kerrottavanaan huonompia Avida Finance kokemuksia: “empä tiiä, hakemuksen laitoin mutta bumeragnina takasin”

Trustpilot-arvostelusivustolla ruotsalaiset ovat antaneet Avidalle arvosanaksi ”huono” esimerkiksi asiakaspalvelun tason takia. Suomalaiset eivät ole vielä ehtineet jakaa siellä kokemuksia Avidasta.

Parhaimpia Avida kokemuksia ovat jakaneet ne, joiden lainanhaku on sujunut nopeasti ja palvelu on pelannut ripeästi:

“Selkeä, nopea ja helppo hakea lainaa. Suosittelen.”

“Oikein mukavasti sujui kaikki”

“Hyvä lainojen yhdistämiseen!“

“Olen saanut hyvää palvelua,maksuvapaat kuukaudet on järjestynyt tarvittaessa.”

“itselläni ainakin kaikki toimi kuin olisi hakenut “apteekin hyllyltä”. Omien kokemuksien perusteella voin suositella.”

palaute avidasta

Aikaisemmin korkotaso taisi olla huono, mutta nykyään voit saada edullista lainaa vaikkapa lainojen yhdistämiseen:

“itsellä hyvä tarjous, joka alitti 2,5% oman vakipankin ja remonttofirman rahoituksen tarjouksen samasta lainasummasta ja lisäksi käsittelykulut per lasku vain 5 e. Muissa tarjouksissa 8-12 e/kk”

Itse annan plussaa siitä, että voit tietyin ehdoin saada kaksi maksuvapaata kuukautta kalenterivuodessa, mutta pieni miinus tulee siitä, että lainanhakijan on toimitettava liitteitä.

Tänä päivänä hakijan tulotiedot voisi tarkistaa ketterimmin menetelmin, kuten Instantor-palvelulla.

Mikä yritys Avida Finansin taustalla operoi?

Avida on vuodesta 1983 toiminut ruotsalainen luottomarkkinayhtiö, jolla on sivuliikkeet Oslossa ja Espoossa. Avida Finans AB (publ), filial i Finland on toiminut vuodesta 2013 asti.

Avidalla on luottolaitostoimilupa sekä luotonantoon että talletuksien hankkimiseen, se kuuluu Ruotsin pankkien talletussuojajärjestelmän piiriin ja se operoi Ruotsin finanssivalvonnan alaisuudessa.

Tällä hetkellä sen palveluvalikoimaan Suomessa ei kuitenkaan kuulu korkeakorkoinen säästötili. Saamieni tietojen mukaan ruotsalaisilla ja norjalaisilla olisi jo Avida Finance kokemuksia korkeakorkoisten talletustilien osalta.

Avida Finansin yhteystiedot ja asiakaspalvelu

 • Linnoitustie 6 B, 02600 Espoo
 • 075-7550070 (ma-pe 10-17)
 • asiakaspalvelu[@]avidafinans.fi

Yhteenveto ja usein kysytyt kysymykset

Tässä vielä lyhyesti kertauksena artikkelin tärkein sisältö ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Minkälaista lainaa Avida Finansin kautta voi saada?

Avidalta voi saada 2000-50 000 euron vakuudettoman lainan 1-15 vuoden laina-ajalla. Lainan korko vaihtelee välillä 6,95-9,95 %, minkä lisäksi lainasta maksetaan 5 euron kuukausittaista tilinhoitomaksua.

Mikä tekee Avida Finansista erityisen verrattuna muihin vaihtoehtoihin?

Avida Finans erottuu olemalla vuodesta 1983 toiminut rahoituslaitos. Kovinkaan moni tällä hetkellä toimiva luotonantaja ei voi kertoa olleensa toiminnassa näin pitkään. Myös korkotaso on parempi kuin monilla muilla nettipankeilla.

Mitä ehtoja Avida Finans asettaa lainanhakijalle?

Avida Finansilta voi hakea lainaa, jos on 24-70-vuotias ja omaa sekä puhtaat luottotiedot että vähintään 16 000 € säännölliset vuositulot. Lisäksi hakijan vakituisen osoitteen tulee olla Suomessa.

Onko Avida Finansin omistava yritys luotettava?

Avidan pitkä toimintahistoria ja se, että se toimii Ruotsin finanssivalvonnan alaisuudessa, kertovat luotettavasta toimijasta. Avidalla on luottolaitoslupa sekä talletuksien keräämiseen että luotonantoon.

Ovatko Avida Finans kokemukset positiivisia?

Netin Avida Finans kokemukset ovat hyviä, joskaan eivät erinomaisia. Korkotaso ja ripeä palvelu miellyttävät. Asiakaspalvelu on saanut sekä hyvää että huonoa palautetta. Omia kokemuksia minulla ei ole, sillä Avida ei ole kertaakaan halunnut lähettää minulle lainatarjousta.

Etusivu » Lainaa » Lainapalvelut ja lainantarjoajat » Avida Finans kokemuksia: Lue nämä faktat ennen lainanhakua
Vieritä ylös