Brocc [entinen Balanzia] kokemuksia: Tiedä nämä faktat 2023

Brocc laina
Balanzia (nykyinen Brocc)
2000 - 50000 €Lainamäärä
12 - 180 kkLaina-aika
7,90 - 19,90 %Korko
24 vIkä vähintään
 • Suuri kulutusluotto kohtuullisella korolla
 • Kilpailukykyinen säästötili
 • Hyvä maine
Jatka hakemukseenLisätietoja
 • Ikäraja 24 vuotta
 • Tuloja vähintään 16 000 euroa vuodessa
 • Puhtaat luottotiedot

Kertaluotto 15 000 €, 12 v, 144 maksuerää, 203,24 €/kk. Todellinen vuosikorko 13,23 %. Vuosikorko 11,14 % sis.Euribor 3 kk -0,42 % (1.7.2020). Luottokulu 12,50 €/kk. Maksettava yht. 14 253,27 €

Fiksukuluttaja mediassa
Ilta-Sanomat
Zmarta
Iltalehti
Hidasta Elämää
Suomenmaa
Sijoitustieto.fi
Ukko.fi
Kauppalehti
Taloussanomat

arvosteluHyvä korkotaso ja rahat nopeasti tilille – siinäpä syyt sille, miksi niin monilla suomalaisillakin on Brocc kokemuksia.

Balanzia (nykyinen Brocc) voi olla tuttu, vaikket olisi koskaan hakenut siltä lainaa, sillä se tarjoaa myös erinomaista säästötiliä.

Jos tämä ruotsalainen rahoituslaitos ei ole ennestään tuttu, kannattaa käyttää pari minuuttia tämän artikkelin lukaisemiseen.

Kerron kaikki oleellisimmat faktat Broccista, kuten se minimi- ja maksimikorosta sekä siitä, kuinka hyviä kokemuksia Broccista suomalaisille oikein onkaan syntynyt kuluneina vuosina.

Artikkelin loppuosasta voit lukea Fiksukuluttajan lukijoiden kokemuksia Broccista sekä jättää oman arviosi.

Miten saa parhaan koron Broccilta – mietitkö? Alla vinkki:

Omalaina

Kilpailuta Broccin laina ilmaiseksi +20 muun pankin kanssa ei-sitovalla hakemuksella tästä »

Hakemukseen

Minkälaista lainaa Brocc pankin kautta saa?

balanzia laina

Balanzia (nykyinen Brocc) tarjoaa 2000-50 000 euron lainaa.

Kulutusluottoa voit hakea ilman vakuuksia tai takaajia, ja sen voi käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Lainalla voi sulauttaa vanhat pikaluotot yhteen, tai sitä voi käyttää vaikkapa asunnon pintaremonttiin.

Ainoa rajoite on se, ettei Broccin lainaa saa käyttää asunnon tai tontin hankkimiseen taikka säilyttämiseen.

Laina on maksettava takaisin 1-15 vuodessa. Halutessasi voit maksaa lainaa pois ennenaikaisesti ilman ylimääräisiä kuluja.

Broccin lainan hinnasto:

 • Lainakorko 3 kk Euribor + 7,90-19,90 % (lasketaan asiakaskohtaisesti)
 • Avausmaksu 0 €
 • Tilinhoitomaksu 8 €/kk

Lainaesimerkki:

”Lainasumma 10 000 euroa, avausmaksu 0 euroa, tilinhoitomaksu 8 euroa, takaisinmaksuaika 8 vuotta, lainakorko 11,56%. Todellinen vuosikorko on 13,81%, kuukausierä 168,12 euroa ja takaisinmaksettava summa yhteensä 16 139,52 euroa.”

Broccilta löytyy myös mielestäni varsin hyvä säästötili, mille tehdyt talletukset ovat Ruotsin valtiollisen talletussuojan turvaamia 100 000 euroon asti.

Miten kilpailuttaa Broccilta paras lainatarjous?

Brocc/Balanzia on yksi harvoista luotonantajista, jolta voi saada lainaa ilman avausmaksua, mutta et välttämättä saa lainaa edullisesti.

Olitpa hakemassa isoa tai pientä lainaa, suosittelen kilpailuttamaan Broccin ensin mahdollisimman monen muun pankin kanssa.

Suosin tähän yleensä Omalainaa, joka kilpailuttaa muun muassa nämä pankit:

balanzien kilpailutus

Kilpailuttamalla Broccin tätä kautta sen sijaan, että hakisit lainaa suoraa, on fiksua. Varmistat ilmaiseksi, tarjoaisiko joku muu rahoituslaitos vielä edullisemman lainan.

Omalainan avulla voit saada 100-60 000 € lainaa jo 4,19 % korolla, joten saatat saada pienemmän tai suuremman sekä huomattavasti edullisemman lainan kuin suoraan Broccilta haettaessa.

Omalaina

Kilpailuta Broccin laina ilmaiseksi +20 muun pankin kanssa ei-sitovalla hakemuksella tästä »

Hakemukseen

Koska pankit tapaavat laskea lainan koron asiakkaan taloustilanteen perusteella, et voi etukäteen tietää, millä korolla ne tulevat tarjoamaan sinulle lainaa.

Muita hyväksi havaitsemiani lainavälittäjiä lainojen kilpailuttamiseen ja oman korkotason selvittämiseen ovat:

Freedom Rahoitus kertoo toimineensa vuodesta 1999 asti, joten kyseessä on todella kokenut ja asiantunteva lainanvälittäjä.

Zmartaa voi suositella, koska se on saanut niin paljon positiivista palautetta toiminnastaan ja sen sivusto toimii poikkeuksellisen sujuvasti.

Mitä vaatimuksia Broccilla on lainanhakijalle?

Balanzian eli siis Broccin lainanhakijoille asettamat vähimmäisvaatimukset ovat seuraavanlaiset:

 • Ikä vähintään 24 vuotta
 • Palkkatulot, eläketulot tai yritystoiminnan tulot vähintään 16 000 €
 • Suomen kansalainen tai asunut Suomessa vähintään 3 vuotta
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä

Huomaathan, että 16 000 € tarkoittaa bruttotuloja, eli tuloja ennen veroja.

Brocc voi antaa lainan eläkkeellä olevalle, mutta ei opiskelijalle, jos tällä ei ole riittävästi ansiotuloja.

Verrataanpa Broccin vaatimuksia pariin muuhun pankkiin.

Vaikkapa Instabankin vähimmäisvaatimukset ovat hieman tiukemmat, sillä esimerkiksi bruttotulojen vähimmäisraja on 20 000 €.

Nordealta voi saada lainaa vähemmän tiukoilla ehdoilla, sillä Joustolainan voi saada jo 18-vuotiaana, eikä vähimmäistulorajaa ilmoiteta.

Omalaina

Kilpailuta Broccin laina ilmaiseksi +20 muun pankin kanssa ei-sitovalla hakemuksella tästä »

Hakemukseen

Fiksukuluttaja.fi:n lukijoiden kokemuksia Broccista

Alta löydät sivustomme lukijoiden kokemuksia Brocc-palvelusta, ja niiden alta löydät kommenttikentän, johon voit kirjoittaa omia kokemuksiasi.

Minun omia havaintoja sekä Brocc kokemuksia

Mikäpä olisi parempi paikka lukea Brocc kokemuksia kuin Suomi24-keskustelupalsta?

Kuten seuraavassa kommentissa kerrotaan, ihmiset tapaavat jakaa vain huonoja kokemuksia nettipalstoilla, mutta tyytyväiset asiakkaat ovat jaksaneet jakaa myös hyviä Brocc kokemuksia:

”Yleensä vain negatiiviset kokemukset jaetaan nettiin. Itse hain lendon kautta lainaa ja otin sitten tuolta balanzialta. Rahat tulivat tilille hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen samana päivänä. Muuten en osaa kyllä arvioida sen enempää. Ei ainakaan ongelmia ole vielä ollut.”

Broccin korkoa ja toimintaa pidetään asiallisena:

”Ei ihan halvin mahdollinen laina, mutta onhan tuossa pankilla riskikin pelkän tilinauhakopion perusteella antaa lainaa noinkin paljon.”

”Palkkalaskelman lähetin ja pääsin neuvottelemaan asiallisen koron”

”Vai kireä politiikka. Lainaa ois saanu niin paljon kun jaksaisi pyytää”

” Mukava ja asiantunteva meininki oli”

Negatiivisiakin kokemuksia löytyy, koska sivustolta voi olla hankala löytää esimerkiksi laskuria. Voit kokeilla tätä lainalaskuria, jos Broccin vastaava on hukassa.

Minun mielestäni Brocc sopii etenkin heille, jotka tarvitsevat isoa lainaa nopeasti, sillä rahat ovat käytettävissäsi useimmiten jo seuraavana pankkipäivänä.

Liitteet voi toimittaa sähköisesti, joten liiteruljanssi ei pitkitä lainan saamista. Annan peukkua myös mahdollisuudesta kahteen maksuvapaaseen kuukauteen vuodessa.

Mikä yritys Broccin taustalla operoi?

tietoja balanziasta

Broccin omisti aiemmin ruotsalainen, yksityisomisteinen rahoituslaitos GCC Capital AB. Sen juuret ulottuvat 1950-luvulle.

Vuonna 2021 Brocc Holding AB osti yrityksen, ja samalla sen nimi muutettiin Balanziasta Brocc Finance AB:ksi.

Brocc Finance AB, filial i Finland eli Brocc Finance AB:n Suomen sivuliike on perustettu vuonna 2016.

Brocc toimii useissa muissakin Euroopan maissa kuin Suomessa ja Ruotsissa, ja sen toimintaa valvoo Ruotsin finanssivalvonta.

Broccin yhteystiedot ja asiakaspalvelu

 • Ludviginkatu 6, 00130 Helsinki
 • 010-5248410 (ma-pe 9-11.30 ja 12.30-16)
 • info[@]brocc.fi
Omalaina

Kilpailuta Broccin laina ilmaiseksi +20 muun pankin kanssa ei-sitovalla hakemuksella tästä »

Hakemukseen

Yhteenveto ja usein kysytyt kysymykset

Tässä vielä lyhyesti kertauksena artikkelin tärkein sisältö ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Minkälaista lainaa Broccin kautta voi saada?

Broccilta voi saada 2000-50 000 euron vakuudettoman lainan 7,90-19,90 % korolla (+ viitekorko) ja 8 euron kuukausittaisella tilinhoitomaksulla. Lainan käyttötarkoituksen voi valita vapaasti. Yksi vaihtoehto on vanhojen ja kalliiden luottojen niputtaminen.

Mikä tekee Broccista erityisen verrattuna muihin vaihtoehtoihin?

Brocc erottuu edukseen tarjoamalla myös isoja, kymmenien tuhansien eurojen lainoja ilman avausmaksua. Myös korkohaitari on varsin miellyttävä, mutta Brocc harkitsee tarkkaan, kenelle se edullista lainaansa tarjoaa.

Mitä ehtoja Brocc asettaa lainanhakijalle?

Jotta voisi saada lainaa Broccilta, tulee henkilön olla vähintään 24-vuotias Suomen kansalainen (myös vakituinen asuminen Suomessa edellisten 3 vuoden ajan riittää), jolla on puhtaat luottotiedot. Vuotuisten bruttotulojen tulee olla vähintään 16 000 €.

Onko Broccin omistava yritys luotettava?

Broccin omistaa ruotsalainen Brocc Finance AB, jonka historia ulottuu 1950-luvulle. Tänä päivänä sillä on lupa toimia useissa Euroopan maissa. Brocc toimii Ruotsin finanssivalvonnan alaisuudessa, ja sillä on ollut sivuliike Suomessa vuodesta 2016. Vaikuttaa siltä, että Broccilla on puhtaat jauhot pussissa: ainakin itse uskaltaisin luottaa tähän yritykseen sekä luotonantajana että säästötilin tarjoajana.

Ovatko Brocc kokemukset positiivisia?

He, ketkä ovat saaneet lainaa Broccilta, vaikuttavat tyytyväisiltä muun muassa korkoon ja palvelun sujuvuuteen. Minulle Brocc ei ole koskaan lähettänyt lainatarjousta, mutta myönteisiä kokemuksia Broccista kuulleena voisin rohkaistua vielä kerran yrittämään.

Etusivu » Lainatieto » Lainapalvelut ja lainantarjoajat » Brocc [entinen Balanzia] kokemuksia: Tiedä nämä faktat 2023

2 ajatusta aiheesta “Brocc [entinen Balanzia] kokemuksia: Tiedä nämä faktat 2023”

 1. jaa taasko suomeen on rantautunut uusi ulkomainen pankki. en jaksanut lukea teidän testiä/arviota kun näitä ulkomaisia lainapalveluita alkaa jo olla joka sormelle.

  1. Fiksukuluttaja.fi

   Moikka! On totta, että rahoituslaitoksia (koti- ja ulkomaisia) on paljon, mutta se on vain hyvä. Kilpailun lisääntyminen voi tarkoittaa matalampia korkoja lainan hakijalle. Brocc on yksi hyvä vaihtoehto lainan hakuun, mutta ei suinkaan ainoa – kannattaa siis kilpailuttaa pankit ja vertailla niiden tarjoukset.

Kerro kokemuksiasi tästä palvelusta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top