Balanzia kokemuksia: Lue nämä faktat ennen lainanhakua

kokemuksia balanziasta
Balanzia
3000 - 50000 €Lainamäärä
12 - 180 kkLaina-aika
7,9 - 9,9 %Korko
24 vIkä vähintään
 • Suuri kulutusluotto kohtuullisella korolla
 • Säästötili 0,6 % korolla
 • Hyvä maine
Jatka hakemukseenLisätietoja
 • Ikäraja 24 vuotta
 • Tuloja vähintään 16 000 euroa vuodessa
 • Puhtaat luottotiedot

Kertaluotto 15 000 €, 12 v, 144 maksuerää, 203,24 €/kk. Todellinen vuosikorko 13,23 %. Vuosikorko 11,14 % sis.Euribor 3 kk -0,42 % (1.7.2020). Luottokulu 12,50 €/kk. Maksettava yht. 14 253,27 €

Hyvä korkotaso ja rahat nopeasti tilille – siinäpä syyt sille, miksi niin monilla suomalaisillakin on Balanzia kokemuksia.

Balanzia voi olla tuttu, vaikket olisi koskaan hakenut siltä lainaa, sillä se tarjoaa myös erinomaista säästötiliä.

Jos tämä ruotsalainen rahoituslaitos ei ole ennestään tuttu, kannattaa käyttää pari minuuttia tämän artikkelin lukaisemiseen.

Kerron kaikki oleellisimmat faktat Balanziasta, kuten se minimi- ja maksimikorosta sekä siitä, kuinka hyviä kokemuksia Balanziasta suomalaisille oikein onkaan syntynyt kuluneina vuosina.

Minkälaista lainaa Balanzian kautta saa?

balanzia laina

Balanzia tarjoaa 3000-50 000 euron lainaa.

Kulutusluottoa voit hakea ilman vakuuksia tai takaajia, ja sen voi käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Lainalla voi sulauttaa vanhat pikaluotot yhteen, tai sitä voi käyttää vaikkapa asunnon pintaremonttiin.

Ainoa rajoite on se, ettei Balanzian lainaa saa käyttää asunnon tai tontin hankkimiseen taikka säilyttämiseen.

Laina on maksettava takaisin 1-15 vuodessa. Halutessasi voit maksaa lainaa pois ennenaikaisesti ilman ylimääräisiä kuluja.

Balanzian lainan hinnasto:

 • lainakorko 7,90-9,90 % (lasketaan asiakaskohtaisesti)
 • avausmaksu 0 €
 • tilinhoitomaksu 8 €/kk

Esimerkkilaskelma: Lainasumma 10 000 euroa, avausmaksu 0 euroa, tilinhoitomaksu 8 euroa, takaisinmaksuaika 8 vuotta, lainakorko 11,56%. Todellinen vuosikorko on 13,81%, kuukausierä 168,12 euroa ja takaisinmaksettava summa yhteensä 16 139,52 euroa.

Balanzialta löytyy myös hyvä säästötili, mille tehdyt talletukset ovat Ruotsin valtiollisen talletussuojan turvaamia 100 000 euroon asti.

Talletuskorko on nykytilanteeseen nähden hyvä: 0,60 %.

Miten kilpailuttaa Balanzialta paras lainatarjous?

Balanzia on yksi harvoista luotonantajista, jolta voi saada lainaa ilman avausmaksua, mutta et välttämättä saa lainaa pienellä korolla.

Maksimikorko on 16,90 %, mikä ei ole erityisen houkuttelevaa.

Olitpa hakemassa isoa tai pientä lainaa, suosittelen kilpailuttamaan Balanzian ensin mahdollisimman monen muun pankin kanssa.

Suosin tähän yleensä Omalainaa, joka kilpailuttaa muun muassa nämä pankit:

balanzien kilpailutus

Kilpailuttamalla Balanzian tätä kautta sen sijaan, että hakisit lainaa suoraa, on fiksua. Varmistat ilmaiseksi, tarjoaisiko joku muu rahoituslaitos vielä edullisemman lainan.

Omalainan avulla voit saada 100-60 000 € lainaa jo 4,19 % korolla, joten saatat saada pienemmän tai suuremman sekä huomattavasti edullisemman lainan kuin suoraan Balanzialta haettaessa.

Koska pankit tapaavat laskea lainan koron asiakkaan taloustilanteen perusteella, et voi etukäteen tietää, millä korolla ne tulevat tarjoamaan sinulle lainaa.

Muita hyväksi havaitsemiani lainavälittäjiä lainojen kilpailuttamiseen ja oman korkotason selvittämiseen ovat:

Freedom Rahoitus kertoo toimineensa vuodesta 1999 asti, joten kyseessä on todella kokenut ja asiantunteva lainanvälittäjä.

Zmartaa voi suositella, koska se on saanut niin paljon positiivista palautetta toiminnastaan ja sen sivusto toimii poikkeuksellisen sujuvasti.

Mitä vaatimuksia Balanzialla on lainanhakijalle?

Balanzian lainanhakijoille asettamat vähimmäisvaatimukset ovat seuraavanlaiset:

 • ikä vähintään 24 vuotta
 • palkkatulot, eläketulot tai yritystoiminnan tulot vähintään 16 000 €
 • Suomen kansalainen tai asunut Suomessa vähintään 3 vuotta
 • ei maksuhäiriömerkintöjä

Huomaathan, että 16 000 € tarkoittaa bruttotuloja, eli tuloja ennen veroja.

Balanzia voi antaa lainan eläkkeellä olevalle, mutta ei opiskelijalle, jos tällä ei ole riittävästi ansiotuloja.

Verrataanpa Balanzian vaatimuksia pariin muuhun pankkiin.

Vaikkapa Instabankin vähimmäisvaatimukset ovat hieman tiukemmat, sillä esimerkiksi bruttotulojen vähimmäisraja on 20 000 €.

Nordealta voi saada lainaa vähemmän tiukoilla ehdoilla, sillä Joustolainan voi saada jo 18-vuotiaana, eikä vähimmäistulorajaa ilmoiteta.

Millaisia kokemuksia Balanziasta löytyy?

Mikäpä olisi parempi paikka lukea Balanzia kokemuksia kuin Suomi24-keskustelupalsta?

Kuten seuraavassa kommentissa kerrotaan, ihmiset tapaavat jakaa vain huonoja kokemuksia nettipalstoilla, mutta tyytyväiset asiakkaat ovat jaksaneet jakaa myös hyviä Balanzia kokemuksia:

”Yleensä vain negatiiviset kokemukset jaetaan nettiin. Itse hain lendon kautta lainaa ja otin sitten tuolta balanzialta. Rahat tulivat tilille hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen samana päivänä. Muuten en osaa kyllä arvioida sen enempää. Ei ainakaan ongelmia ole vielä ollut.”

Balanzian korkoa ja toimintaa pidetään asiallisena:

”Ei ihan halvin mahdollinen laina, mutta onhan tuossa pankilla riskikin pelkän tilinauhakopion perusteella antaa lainaa noinkin paljon.”

”Palkkalaskelman lähetin ja pääsin neuvottelemaan asiallisen koron”

”Balanzian avulla saatiin rempattua kylppäri ja sauna!”

”Vai kireä politiikka. Lainaa ois saanu niin paljon kun jaksaisi pyytää”

” Mukava ja asiantunteva meininki oli”

Negatiiviakin kokemuksia löytyy: ”Sivustolta hankala löytää lainanhakulomaketta ja laskuria”. Voit kokeilla tätä lainalaskuria, jos Balanzian vastaava on hukassa.

Minun mielestäni Balanzia sopii etenkin heille, jotka tarvitsevat isoa lainaa nopeasti, sillä rahat ovat käytettävissäsi useimmiten jo seuraavana pankkipäivänä.

Liitteet voi toimittaa sähköisesti, joten liiteruljanssi ei pitkitä lainan saamista. Annan peukkua myös mahdollisuudesta kahteen maksuvapaaseen kuukauteen vuodessa.

Mikä yritys Balanzian taustalla operoi?

tietoja balanziasta

Balanzian omistaa ruotsalainen, yksityisomisteinen rahoituslaitos GCC Capital AB. Sen juuret ulottuvat 1950-luvulle.

GCC Capital Ab, Filial I Finland eli GCC Capital AB, Suomen sivuliike on perustettu vuonna 2016.

Balanzia toimii useissa muissakin Euroopan maissa kuin Suomessa ja Ruotsissa, ja sen toimintaa valvoo Ruotsin finanssivalvonta.

Balanzian yhteystiedot ja asiakaspalvelu

 • Pukinmäenaukio 2, 00720 Helsinki
 • 010-5248410 (ma-pe 9-11.30 ja 12.30-16)
 • lainat[@]balanzia.fi

Yhteenveto ja usein kysytyt kysymykset

Tässä vielä lyhyesti kertauksena artikkelin tärkein sisältö ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Minkälaista lainaa Balanzian kautta voi saada?

Balanzialta voi saada 3000-50 000 euron vakuudettoman lainan 7,90-9,90 % korolla ja 8 euron kuukausittaisella tilinhoitomaksulla. Lainan käyttötarkoituksen voi valita vapaasti. Yksi vaihtoehto on vanhojen ja kalliiden luottojen niputtaminen.

Mikä tekee Balanziasta erityisen verrattuna muihin vaihtoehtoihin?

Balanzia erottuu edukseen tarjoamalla myös isoja, kymmenien tuhansien eurojen lainoja ilman avausmaksua. Myös korkohaitari on varsin miellyttävä, mutta Balanzia harkitsee tarkkaan, kenelle se edullista lainaansa tarjoaa.

Mitä ehtoja Balanzia asettaa lainanhakijalle?

Jotta voisi saada lainaa Balanzialta, tulee henkilön olla vähintään 24-vuotias Suomen kansalainen (myös vakituinen asuminen Suomessa edellisten 3 vuoden ajan riittää), jolla on puhtaat luottotiedot. Vuotuisten bruttotulojen tulee olla vähintään 16 000 €.

Onko Balanzian omistava yritys luotettava?

Balanzian omistaa ruotsalainen GCC Capital AB, jonka historia ulottuu 1950-luvulle. Tänä päivänä sillä on lupa toimia useissa Euroopan maissa. Balanzia toimii Ruotsin finanssivalvonnan alaisuudessa, ja sillä on ollut sivuliike Suomessa vuodesta 2016. Vaikuttaa siltä, että Balanzialla on puhtaat jauhot pussissa: ainakin itse uskaltaisin luottaa tähän yritykseen sekä luotonantajana että säästötilin tarjoajana.

Ovatko Balanzia kokemukset positiivisia?

He, ketkä ovat saaneet lainaa Balanzialta, vaikuttavat tyytyväisiltä muun muassa korkoon ja palvelun sujuvuuteen. Minulle Balanzia ei ole koskaan lähettänyt lainatarjousta, mutta myönteisiä kokemuksia Balanziasta kuulleena voisin rohkaistua vielä kerran yrittämään.

Etusivu » Lainaa » Lainapalvelut ja lainantarjoajat » Balanzia kokemuksia: Lue nämä faktat ennen lainanhakua
Vieritä ylös